CHARTER MANAGEMENT

Hanse 575, Ostsee bei Rügen, Shooting 20. bis 24.08.2012

A Charter Management Program keretében úgy lehet tulajdonosa egy új vitorlásnak vagy katamaránnak, hogy közben még pénzt is keres a befektetéssel.

Az általunk ajánlott hajóhasznosítási program egy rugalmas, a partner igényeihez igazodó projekt, mely reális, nyereséges, évek hosszú sora óta bevált üzleti modellen alapul, úgy, hogy közben a maximális profit elérését tűzi ki célul. Nem láthatatlan, megfoghatatlan invesztícióban gondolkozunk, hanem egy olyanban, ahol a befektetés kézzel tapintható, ráadásul Ön és családja is élvezheti az eszköz nyújotta csodás élményeket.

 

Charter Management Programunk keretében átveszünk minden, a hajóval kapcsolatos tevékenységet: folyamatos karbantartás adriai szervizbázisunkon, hajó bérleti heteinek vendégekkel történő feltöltése charter cégünkön keresztül, az összes adminisztratív kötelezettség (cégalapítás Horvátországban, finanszírozás).

Mindezt úgy, hogy a program keretében szabadon használhatja hajóját, saját céljaira is.

 

Mielőtt tovább lépünk, válaszoljon ezekre a kérdésekre:

  • szeretne egy vitorlás hajót az Adrián, egy csodás kikötőben, a Marina Baotić-ban?
  • szeretné, ha befektetése jól kalkulálható bevételt produkálna, amely nem csak a hajó összes költségét fedezi, de tetszetős profitot is felmutat?
  • szeretné, ha hajója biztos kezekben lenne?
  • szeretne olyan hajó tulajdonosa lenni, amelyről korábban álmodni sem mert?
  • szeretné hajóját kötöttségek nélkül használni?
  • szabadideje korlátozott, és hajóját csak időszakosan tudná használni?
  • szeretne egy olyan befektetést, amely nem csak Önnek, de a családjának is örömet szerez?

 

Ha a fenti kérdések közül akár csak egyre is igennel válaszolt, akkor hajóhasznosítási programunk biztosítani fogja azt, amire vágyik. Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, és elküldjük személyre szabott ajánlatunkat!