SZERVIZ

Hogy minél jobb szolgáltatást nyújtsunk, illetve a lehető legtöbb gondot levegyük a válladról, létrehoztuk a Hanse Hungaria szervizt. Tevékenységi köre szerteágazó, de minden területe igyekszik a legjobb minőségű munkát végezni és végeztetni.

Szabad időpontok, egzakt árak, elérhető alkatrészek, vagy épp szolgáltatásaink részletes leírása iránt telefonszámunkon:
+36 70 636 2099
vagy e-mail címünkön: 
service@blp-group.com 
tudsz érdeklődni.

 

Hogy mi mindennel foglalkozunk?

 

Garanciális és nem garanciális szerviz

Meghibásodott a chart plotter? Hiba lépett fel az elektromos rendszerben? Hurutusan harákol a motor? Újrakonfiguráljuk, kijavítjuk, megszereljük.

 

Tároló kocsi forgalmazás

Német és magyar beszállítónk egyaránt garanciát vállal a munkájára, termékeik megfelelnek a nemzetközi és hazai előírásoknak, eddig leszállított produktumaik maximális megelégedésre szolgálják tulajdonosaikat.

A német ipar remeke:

A német ipar remeke

Magyar termék:

Egyszerű, de nagyszerű.

 

Téliesítés és tavasziasítás

Így, párban. Ezáltal végezhetjük munkánkat az elvárható színvonalon. Leszedjük, kipucoljuk, összehajtjuk, leeresztjük, rárakjuk – aztán ugyanez fordítva, amikor eljön az ideje.

 

Műszerek beszerelése és cseréje, elektromos javítások

A gyárilag beépített B&G műszerek, illetve az elektromos hálózat bármely elemének hibája esetén állunk rendelkezésedre.

 

Orrsugár kormány

Az utólagos beszerelést megoldjuk azokba a hajókba, melyekbe a gyár még opcióként sem kínálja. De természetesen bármely más modellbe is.

 

Klíma, fűtés, televízió

Vállaljuk elhelyezésük megtervezését és a munka kivitelezését. Ha installálásuk extra szerelést vagy megnövelt energia-kapacitást igényel, azt jelezzük, és javaslatot teszünk a megoldásra.

 

Fa- és műanyag javítás

Megsérült a deck? Karcos lett az asztallap? Valaki beléd jött oldalról, és elcsúfította a gélt? Ne idegeskedj, kijavítjuk. Szebb lesz, mint új korában!

 

Hajó szállítás

Időben, időre, az év bármely szakában. Külföldről belföldre, belföldön, belföldről külföldre (Adria).

 

Daruzás

Keszthelyi bázisunkon rugalmasan tudjuk kezelni az időpontokat, így könnyedén tudunk reagálni az egyedi igényekre.

 

 

SZERVÍZ KAPCSOLATFELVÉTEL

Szabad időpontok, egzakt árak, elérhető alkatrészek, vagy épp szolgáltatásaink részletes leírása iránt telefonszámunkon:
+36 70 636 2099
vagy e-mail címünkön: 
service@blp-group.com 
tudsz érdeklődni.