hanse 388

178 900 €-tól

Hossz

11,40 m

Szélesség

3,90 m

Merülés

2,06 m

Vízkiszorítás

8,66 t

Motor

dízel 38 LE

Kabinok száma

3

Vitorlázás. Élet. Élvezet.

A Hanse 388 új lehetőségekkel teli világot nyit meg tulajdonosa előtt. Méretes vitorlafelülete és optimálisan kialakított hajóteste gyorsan repíti a cél felé, miközben utasai teljes biztonságban vannak – tartózkodjanak bárhol a fedélzeten. Vízvonala – függetlenül az aktuális dőlésszögtől – a lehető leghosszabb, ami szintén a tempós haladás feltétele. Ugyanakkor – a függőleges orral és tattal – maximalizálja a belső tér méretét.

 

Minimalista dizájnja jól tükrözi a hajó egyszerű kezelhetőségét: az összes kötelet hátravezettük a kormányállásba, így egy személy el tudja irányítani a vitorlást. Még akkor is, amikor a Hanse által fejlesztett CrossOver vitorlát veszik használatba az utasok. A modern “vászon” ejtett menetekben tesz kiváló szolgálatot, 65-140 fokos valós szélirány-tartományban fokozza a hajó sebességét.

Technikai innovációk széles köre és a minden részletre kiterjedő magas minőség együttese teszik igazi luxus vitorlássá a Hanse 388-at: ergonomikus kormányosi szék, oldalfdélzetbe épített kötéltároló rekeszek, üveg tetőablakok, Hanse dizájn mosdóval épített tágas fürdő, szalonasztalból kihúzható bárfiók, rengeteg ablak és ablakrész nyitható, garantálva a belső rész szellőzését. Kokpitjában elegáns kontrollpanel segíti a fedélzeti rendszerek és a környezeti állapot adatainak megismerését, a fürdőlétra a platfrom integráns része, a lehajtható kormányosi ülések pedig még szélesebb közlekedőt nyitnak hátrafelé.

Egyénre szabhatóság: a kabinok száma, a belső tér kárpitjának anyaga és színe, a bútorok és padló mintázata, a függönyök színe, a hajótest és a vízvonalcsík színe, a külső borítások (bimini, sprayhood, lazy bag és kárpit) színe – ezeket mind a leendő tulajdonos választhatja meg.