hanse 410

258 900 €-tól

Hossz

12,55 m

Szélesség

4,29 m

Merülés

1,70/2,10 m

Vízkiszorítás

9,85/9,68 t

Motor

39/56 LE

Kabinok száma

2/3

Lépjen a jövőbe a Hanse 410-el – környezettudatos vagányság!

A hajótest kialakítása lenyűgözőre sikerült, köszönhetően a La Rochelle-i székhelyű Berret-Racoupeau tervezőirodának. Immár a két nagytestvér (Hanse 460 és 510) nyomdokaiba lépve az új Hanse 410 is a Hanse modellekre jellemző kompromisszumok nélküli teljesítményt és egykezes vitorlázást biztosítva érkezik a piacra.

A Hanse 410 megjelenésével egyidejűleg mutatkozik be az opcionálisan rendelhető, teljesen elektromos meghajtás is, amely akár 55 tengeri mérföldes hatótávolsággal látja el a hajót és az új üzemanyagcella károsanyag-mentes energiát szolgáltat. A zöldenergia további felhasználását az opcionális napelem rendszer is kiszolgálja, így a nélkülözhetetlen berendezések üzemanyag használata nélkül használhatók a fedélzeten.

Az Elvstrøm Sails exkluzív, SPS vitorlái újrahasznosított poliészterből készülnek, melyek nem csak környezetbarát gyártástechnológiájukkal, hanem vízen nyújtott teljesítményükkel is ámulatba ejtenek.

Az akár három tágas kabinnal együttesen a szalon valódi, lenyűgöző otthont kínál bőséges térrel a kikapcsolódásra. Bőséges tárolóhely, nagy méretű asztalok, dedikált térképasztal és nagy hűtőkapacitással rendelhető konyha.

A Hanse 410 újradefiniálja az eleganciát a tengeren.