Hanse 548

511 900 €-TÓL

Hossz

16,22 m

Szélesség

5,05 m

Merülés

2,80 m

Vízkiszorítás

19,8 t

Motor

dízel 110 LE

Kabinok száma

3+1

Szabadságra tervezve

Elegáns vonalvezetése már külső megjelenésében egyedivé teszi, ugyanakkor magában hordozza a Hanse tradíció minden olyan elemét, mely sikeressé tette a márkát az elmúlt évtizedekben. Stílusos, hosszú deckje ügyesen harmonizál a szemkápráztató részletekkel. A luxushoz sportos menetteljesítmény és maximális biztonság párosul.

 

Árboca a lehető legmagasabb, a grósz és az önváltós fock mérete egészségesen aránylik egymáshoz, összesen százharmincnyolc négyzetméternyi alapvitorlázatot biztosítva. Ehhez kérhető a kétszáztíz négyzetméteres genakker, a három vászon együttes hatására a kategória egyik leggyorsabb jachtja hasítja a vizet.

Két és fél méteres merülése még elfogadható, húsz tonna alatti vízkiszorítása pedig igencsak barátinak mondható. Alap vitorlázata – a backstag képében – plusz állítási lehetőséget kapott, így az mindig az aktuális szélviszonyoknak megfelelően alakítható. A letisztult deck nem csak dizájn kifejezés, hanem maga a valóság: a kezelőköteleket rejtve vezettük hátra a kormányállásba, így a fedélzet mentes minden zavaró elemtől, bármely pontján kényelmesen esik az ülés, fekvés.

Hogy az orrvitorlák közül épp a fockot vagy a reachert használjuk menet közben, az csak döntés és pár pillanat kérdése: utóbbi az opcionálisan rendelhető második vorstagra húzható fel, így épp az a „vászon” tekerhető ki, amelyikre épp szükség van. A másik pedig a legkevésbé sem lesz útban, sőt, külön tárolóhelyet sem foglal.

Felszerelési különlegességek: merev tető a kokpit felett (beépített audio rendszerrel), grillsütő-mosogató-hűtőszekrény trió a taton (diszkréten elrejtve), extra nagy ablakok, dingi garázs, pihenősarok a VIP kabinban, Silent Master Cabin rendszer.

Belsejében eleve tízféle elrendezés közül választhat a leendő tulajdonos, valamint mozgathatók a bútorzat egyes elemei, így a szalon mindig az épp aktuális szükségletek szerint alakítható, a színek harmóniája, a kifejezetten a Hanse számára tervezett tárgyak (például a falilámpák vagy a tetőbe felhajtható TV) és a puha anyagok pedig a luxus irányába emelik a komfortot.

A Hanse 548-at választva az ember nyilatkozatot tesz: a technikai innováció, az apró részletekre kiterjedő minőségi munka, az érzelmekkel teli dizájn és a komfort mellett.