HÍREK ÉS MÉDIA

EXKLUZÍV PRIVILÉGE HAJÓKIÁLLÍTÁS ÉS VILÁGPREMIER

2021. március 17.

Tartson velünk egy zártkörű vízi hajókiállításra május elején, ismerje meg testközelből a Privilége Signature 580 katamaránt!

A bemutatón lehetőség lesz alaposan bejárni, sőt vízen tesztelni a hosszú nyílt tengeri utakra tervezett kéttestű vitorlást az Atlanti-óceánon. Bemutatkoznak a tervezők, az építők, meglátogatható a gyár, kísérő programként pedig helyi ételek és italok lesznek kóstolhatók.

Természetesen mindez a legszigorúbb biztonság mellett, az aktuális egészségügyi előírások betartásával zajlik majd. Részben emiatt is korlátozott a résztvevők száma, ezért, ha szeretne részt venni a programon, azt mihamarabb jelezze nekünk az info@hansehungaria.hu e-mail címen!

A Privilége Signature 580 katamarán

A cég elkötelezett az egyedi igények szerint megépített, luxus színvonalú, hosszú nyílt tengeri utakra tervezett katamaránok iránt. Minden darab a leendő tulajdonos és a gyár együttműködése nyomán épül készül el. Nem csak kiváló menettulajdonságokkal bír, de olyan kényelmet nyújt, amilyet ebben a méretkategóriában korábban senki. Tulajdonosi kabinjából közvetlen kijárat nyílik a szalonba ÉS az elülső kokpitba is.

Exkluzív hajókiállítás

Ezennel meghívjuk a programra, melynek helyszíne a franciaországi Les Sables d’Olonne, a Privilége gyár kikötője, időpontja 2021. május 6-8. A gyári bejárás során lehetőség lesz megtekinteni a Signature 510 és a Serie 640 építését is. A Privilége márkát a Hanse Hungaria Kft. képviseli Magyarországon, így a zárt körű hajókiállításra rajtunk keresztül tud regisztrálni, ehhez írjon e-mail az info@hansehungaria.hu címre!