HÍREK ÉS MÉDIA

ISMERJE MEG TESTKÖZELBŐL AZ ÚJ PRIVILÉGE SIGNATURE 580 KATAMARÁNT!

2021. május 13.

Exkluzív lehetőséget kínálunk: gyárlátogatással egybe kötött hajóbemutató keretében járhatja be a hosszú nyílt tengeri utakra és életvitelszerű fedélzeten tartózkodásra tervezett Privilége Signature 580 katamaránt.

Lessen be a kulisszák mögé, járja végig velünk a gyártási folyamatot, ismerje meg az építés fázisait, tegye fel kérdéseit – mindenre lesz ideje! A nap megkoronázása a teszthajózás, melynek során a vitorlás és motoros teljesítményre is fény derül.

Maximális teljesítmény és kényelem

Olyan menetteljesítményre képes, ami ebben a mérettartományban eddig nem volt jellemző. Mindeközben szemernyit sem enged a komfortból, minden részlete arról szól, hogy utasai a lehető legjobban kiélvezzék a vízen töltött időt.

Személyre szabott luxus

A Privilége márka kiszolgálja partnerei egyedi igényeit, testre szabja számukra hajóikat. Minden új modell a gyár és a leendő tulajdonos közös munkájának gyümölcse, melynek során előbbi megvalósítja az utóbbi elképzeléseit.

Tartson velünk ezen az úton, ismerje meg a hajózás világának ezt a szegmensét! Kollégáink kíséretében látogasson el Les Sables d’Olonne-ba, amikor Önnek megfelel, állunk rendelkezésére: info@hansehungaria.hu vagy +36 70 945 4538