HÍREK ÉS MÉDIA

ELADÓ ÚJ HAJÓINK, KÉSZLETRŐL AZONNAL.

2021. június 16.

Dübörög a szezon, és Önnek még nincs mivel vízre szállnia? Válasszon új jachtjaink közül, és élvezze ki a teljes szezont saját hajója fedélzetén!

Futura 40
Ha a motorosokhoz húz a szíve, de a Balatonon hódolna szenvedélyének, az elektromos meghajtású Futura 40 Electric-et ajánljuk figyelmébe. 3 kabin, 2 fürdő, 6+2 fekhely, klíma, orr- és farsugárkormány. Mindehhez akár 14 óra üzemidő egy feltöltéssel. A Balatonon megtekinthető, kipróbálható.

Tudjon meg róla többet itt.


Hanse 315
A jól ismert klasszikus, rövid tőkesúllyal, két kabinnal, gigantikus fürdővel. Szintetikus tík borítás a kokpitban és a fürdőplatformon, komoly műszerezettség, elektromos horgonycsörlő. Opcionálisan kérhető felszerelési elemek: orrsugárkormány, klíma, bimini, tárolókocsi, téli ponyva, TV-előkészítés, valamint -beépítés.

Minden a 2021-es Hanse 315-ről itt.

Hanse 388
Családi nyaraló: három kabinnal, tágas fürdővel, árbocba tekerhető nagyvitorlával. Ráadásul szalonjának térképasztala leereszthető, és a kanapéval együtt ággyá alakítható. Opcionálisan kérhető felszerelési elemek: orrsugárkormány, klíma, tárolókocsi, téli ponyva, TV-előkészítés, valamint -beépítés.

Kérés, kérdés esetén keressen bennünket bizalommal: info@hansehungaria.hu vagy +36 70 945 45 38