HÍREK ÉS MÉDIA

EZ A TÖKÉLETES BULIHAJÓ: FJORD 41 XL

2021. október 19.

A Fjord 41 XL brit bemutatója kapcsán a helyi szakújságírók is felfedezték maguknak a piacot sok mindenben megelőző motoros jachtot. Véleményük igen pozitív.

Hangsúlyozzák, hogy a Fjord előbb jelentkezett merev T tetővel ebben a mérettartományban, mint bárki a konkurensek közül, és a hajó opciós listája szintén lenyűgözte őket. A világpremier óta eltelt időben az is nyilvánvalóvá vált, hogy a legnépszerűbb kivitel az, amelyben a kokpit közepére kerül a méretes napozó, az étkező és a bár, és ezek mellett a széles közlekedőn lehet előre sétálni az orrba, ahol további kényelmes fekvőhelyek várják a kikapcsolódni vágyókat.

Alternatívája ennek a megoldásnak, ha a kokpit napozóját nem étkező, hanem dohányzóasztal és karosszékek egészítik ki, netán emelhető-ereszthető étkezőasztal, ami hátrafelé néz, hogy ott ülve is zavartalanul lehessen gyönyörködni a tenger látványában.

A Fjord 41 XL tervezői mertek nagyot álmodni, így létezik olyan kivitel, amelyben a kokpit teljesen üres és sík. Ezt a megoldást azok értékelhetik nagyra, akik a lehető legtöbb vízi játékszert szeretnék a fedélzetre halmozni, így mindig találhatnak az aktuális hangulatuknak megfelelőt a szabadidő eltöltéséhez.

Tudjon meg mindent erről az előremutató modellről, böngéssze végig a standard felszerelések és opciós elemek listáját holnapunkon, ha pedig kérdése van a Fjord 41 XL-el (vagy bármelyik Fjord motorossal) kapcsolatban, tegye fel bátran: info@hansehungaria.hu

Tekintse meg a Motor Boat and Yachting bemutató videóját itt!