Hanse 510

472 900 €-TÓL

Hossz

15,97 m

Szélesség

4,91 m

Merülés

2,43 m

Vízkiszorítás

16,54 t

Motor

dízel 110 LE

Kabinok száma

3+1

Új formába önti a hagyományos Hanse értékeket. Tökéletesre konfigurált teljesítmény, hatalmas méretű kokpit, dingigarázs (akár 2,7 méter hosszú kismotoroshoz), megújult fürdplatform, napelem rendszer a merev tetőben. Privát és charter célra egyaránt jó választás! Francia dizájn, német minőség. A szinte végtelen kínálati listában való eligazodást nagyban segíti a Hanse gyár honlapján elérhető, továbbfejlesztett 3D-s konfigurátor, bemutatva az aktuális kívánságlista szerinti hajót.

A La Rochelle-i székhelyű Berret-Racoupeau iroda egészen új megközelítést alkalmazott, amikor megalkotta a hajótest, a rugalmasan alakítható kokpit és a hajóbelső terveit. A Hanse fejlesztőivel együttműködve még könnyebbé tették az új családi túravitorlás kezelését, magasabb szintre emelve a személyre szabhatóságot és javítva a menetteljesítményt. Mindezt sportos, modern külsőbe csomagolva, minőségi beltérrel és elegáns kiegészítő megoldásokkal.

 

Az új Hanse 510 minden apró részletében magában hordozza a márka értékeit, az opciós lista segítségével pedig a vevő számtalan variációs megoldás közül válogathat, ami a fedélzetet, illetve a belső kialakítást illeti. Igyekeztünk megteremteni a lehető legkiegyensúlyozottabb vitorlás teljesítményt. A visszafelé dőlő orr csökkenti az előre-hátra bólogatást hullámos vízen, míg a vízvonal fölötti törés elvezeti a vízpermetet, szárazon tartva az orrfedélzetet.

A 16 nyitható fedélzeti nyíláson (és 10 nyitható ablakon) át a lehető legtöbb fény jut a hajóbelsőbe, amelynek így egyúttal jó az átszellőztethetősége. A vevő igényei szerint optimalizálható a kokpit, méghozzá okos megoldások sorának köszönhetően. A standard felszerelés részét képező orrsudár egyrészt horgonytartó kar, másrészt bekötési pont az orrvitorla – fock vagy genakker – számára, és a pluszban rendelhető második vorstag – génua vagy reacher – talppontja is lehet. Az elektromos vitorla-betekerők és csörlők, valamint az önváltós fock pedig tovább könnyítik a kormányos egyébként sem túl nehéz dolgát, ami a hajó kezelését illeti.

Hanse 510:– tökéletesre konfigurált teljesítmény– hatalmas méretű kokpit és egyedülállóan tágas kormányállás– dingigarázs, akár 2,7 méter hosszú kismotoroshoz – egyedi emelőrendszerrel– megújult fürdplatform, komfort lépcsőkkel– napelem rendszer a merev tetőben, hogy még több időt tölthess a vízen– mindig egyszerűen hozzáférhető, modern technológiai megoldások a fedélzeten.